disclaimer
O NAMA  |   USLUGE  |   PARTNERI U SRBIJI  |   PROIZVODI  |  

Odricanje od odgovornosti za sadržaj
Na svaki nacin se trudimo da informacije na našem vebsajtu budu tekuce, ali ne prihvatamo nikakvu odgovornost za postavljeni sadržaj. Zakon nam ogranicava odgovornost kao servis provajdera na naš sopstveni sadržaj na ovim veb stranicama.

Mi nismo u obavezi da kontrolišemo informacije trece strane koje su postavljene ili sacuvane na našem vebsajtu. Medutim, bez odlaganja cemo skinuti bilo koji sadržaj cim postanemo svesni da isti krši zakon. U takvim slucajevima naša odgovornost zapocinje onog trenutka kada postanemo svesni doticnog kršenja zakona.

Odricanje odgovornosti za linkove
Naš sajt sadrži linkove za vebsajtove trece strane. Nemamo nikakvog uticaja na informacije na ovim vebsajtovima i ne garantujemo za njihovu tacnost. Odgovornost za sadržaj ovakvih sajtova trece strane preuzimaju odnosni vlasnici/provajderi.
U trenutku kada su vebsajtovi trece strane bili povezani sa našim, nismo pronašli NIKAKVE OSNOVE za eventualno kršenje zakona. Mi cemo smesta izbrisati onaj link za koji postanemo svesni da krši zakon.

Autorsko pravo
Sadržaj i dela koja se postavljaju na ovim veb stranicama upravljaju se prema zakonima o autorskim pravima Švajcarske. Za svako umnožavanje, obradu, distribuciju ili bilo koji oblik komercijalizacije materijala koji prevazilazi okvire zakona o autorskom pravu bice potrebno prethodno dobiti pisano odobrenje od strane doticnog autora ili stvaraoca.

Zaštita podataka
Molimo vas da budete svesni da postoje sigurnosni rizici koji su svojstveni slanju podataka, kao što su imejlovi i slanje putem Interneta, pošto je nemoguce u potpunosti se zaštititi od neovlašcenog pristupa trece strane tim podacima. Ipak, zaštiticemo vaše podatke u zavisnosti od ovog ogranicenja. Licne informacije ce se slati putem Interneta iskljucivo ako to ne ugrožava prava trece strane i ukoliko odnosna strana nije prethodno dala odobrenje, uzimajuci u obzir takve sigurnosne rizike. Shodno tome, mi kao vebsajt provajder necemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja je nastala kao posledica tih sigurnosnih rizika niti za bilo koje srodne propuste sa naše strane.

Protivimo se tome da treca strana upotrebi bilo koje dostupne kontakt informacije radi slanja neželjenih reklama. Kao vebsajt provajder, zadržavamo izricito pravo da preduzmemo zakonske radnje protiv neželjenog slanja poruka ili slanja spam poruka i drugog slicnog reklamnog materijala putem imejla.