Glavno sedište Švajcarska

www.ewopharma.com
O NAMA  |   USLUGE  |   PARTNERI U SRBIJI  |   PROIZVODI  |  
Sa više od 50 godina iskustva, znamo naš posao kao svoj džep
Ewopharma AG je pravni naslednik kompanije Leclerc & Co. koja je osnovana 1959. godine. Od samog početka, naša kompanija se usredsredila na farmaceutska tržišta Srednje i Istočne Evrope

Više od 50 godina smo prisutni u Poljskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj i Sloveniji, tako da smo podrobno upoznali ove zemlje, što nam je omogućilo da zauzmemo privilegovano mesto u ovom regionu.

Naša glavna kancelarija nalazi se u Schaffhausen-u (Švajcarska), samo 40 km od aerodroma u Cirihu. Pored 15 (petnaestoro) zaposlenih u švajcarskoj kancelariji, možemo da se oslonimo na naše lokalne službenike, koji nam pružaju podršku. Nakon otvaranja ovih tržišta prema Zapadu, proširili smo naše lokalno poslovanje i sada naše osoblje cini preko 305 visoko kvalifikovanih osoba.

Ewopharma-ine aktivnosti pokrivaju sve aspekte poslovanja, od registrovanja do prodaje lekova. Pružamo naše usluge partnerskim kompanijama u vidu jednog paketa ili preko posebno kreiranog paketa prema njihovim specifičnim potrebama.

Od oktobra 2004. godine Ewopharma je član RX-Alliance, strucne mreže za saradnju uspešnih farmaceutskih kompanija koje su aktivne na odabranim evropskim tržištima.